Restaurace Maštal Č. Krumlov

V naší restauraci Maštal se specializujeme převážně na přípravu hovězích steaků z angusu, ale i steaků kuřecích, vepřových a rybích.

Připravujeme víkendová menu s tradičními jídly české kuchyně a také roštovaná jídla na otevřeném ohni.

Svou kapacitou 90 míst v restauraci, 25 míst salonek a 30 míst na terase je restaurace vhodná ke stravování zájezdů, k pořádání oslav i rautů.

OTEVŘENO DENNĚ od 11 do 23 h.

Speciální nabídka menu pro rok 2016

Becherovka (Slivovice)
Krčma Šatlava Český Krumlov - hostinaChléb se sádlem, škvarky,
Zelňáčky preclíčky
Uzená slanina, kořeněný bok, miniklobásky
Variace sýrů
Polévka dle výběru
Porcované pečené selátko, porcovaná kachna, kuřecí čtvrtky
Pečené brambory, bramboráčky, pečivo
Zeleninové mísy
Domácí koláčky, jablkový závin, medové řezy
3 x nápoj

Minimální počet osob: 20

K poslechu možno zajistit středověkou nebo cikánskou hudbu.

Složení jednotlivých menu lze přizpůsobit dle přání zákazníka.


Speciální nabídka středověkých hostin:

Malá hostina:

  • uzená domácí slanina, škvarky, korbáčky (slaný ovčí sýr)
  • preclíčky, zelńáčky
  • polévka – česnečka s krutony a sýrem
  • masová fošna - pečené kuře, pstruh na bylinkách, krůtí steak,
  • hovězí steak
  • příloha – opečené brambory, domácí bramboráčky
  • míchaný zeleninový salát
  • medový řez
  • nápoj (pivo 0,3 dcl, víno 0,2 dcl, nealko nápoje, káva nebo čaj)

Střední hostina:

  • korbáčky, jadel, niva, uzená domácí slanina, škvarky
  • preclíčky, zelňáčky
  • polévka
  • masová fošna – porcované vepřové koleno, pečená kachnička, pečené kuře, kuřecí křídla
  • příloha – opečené brambory, domácí bramboráčky
  • míchaný zeleninový salát
  • medový řez
  • nápoj

Velká hostina:

  • uzená domácí slanina, miniklobásky, kořeněný bok
  • sýrová variace
  • preclíčky, zelňáčky, pečivo
  • polévka – česnečka s krutony a sýrem
  • masová fošna – pečené mladé sele, pečená kachna
  • na jablkách, kuřecí křídla, hovězí steak
  • příloha – vařená kukuřice, opečené brambory, domácí bramboráčky
  • zeleninové mísy
  • medový řez, jablečný závin, tvarožník
  • nápoj