www.satlava.cz

NABÍDKA MENU RESTAURACE MAŠTAL

Speciální nabídka menu pro rok 2017

Hostina z Jižních Čech

Becherovka (slivovice) 0,04 l

Zelňáčky, preclíčky

Variace sýrů - niva, hermelín, eidam,
posypané pálivou paprikou a provensálským kořením

Něco z ryb - porcovaný kapří filet na másle a kmíně
- porcovaný pstruh s rozmarýnem a olivovým olejem pečivo

Jihočeská bašta - podávaná na mísách
uzené maso, vepřová žebírka, porcovaná kachnička
bramborové, houskové knedlíky
červené, bílé zelí

domácí tvarohové, makové koláčky
jablečný závin
3 x nápoj


Zabijačková hostina

Becherovka (slivovice) 0,04 l

Zelňáčky, preclíčky

Škvarková pomazánka, tlačenka s cibulkou, pečivo

Zabijačková polévka

Zabijačkový mix - jitrnice, jelito, prejt, ovar
Šťouchané brambory
Hořčice, křen, pečivo
Kysané zelí

domácí tvarohové, makové koláčky
3 x nápoj

Menu A

I.
Bramboračka
Smažený vepřový řízek, brambor
Dezert

II.
Polévka sýrová s pórkem
Kuřecí steak se žampiony, rýže
Dezert

III.
Hovězí vývar s nudlemi
Vepřová pečeně, knedlík, zelí
Dezert

Menu B

VIII.
Předkrm – zeleninový salát se šunkou a vejcem
Hovězí vývar s nudlemi
Mix gril, hranolky, rýže
Dezert

IX.
Předkrm – míchaný salát
Polévka – hovězí vývar s nudlemi
Hovězí steak na pepři, pečené brambory
Dezert

 
 
Restaurace Maštal
 
 

Menu C

IV.
Hovězí vývar s nudlemi
Hovězí svíčková na smetaně, knedlík
Dezert

V.
Polévka brokolicová
Pstruh, pečené brambory
Dezert

VI.
Česnečka
Porcované vepřové koleno,
pečené brambory
Dezert

Vegetariánské menu

X.
Pórková polévka
Zeleninové rizoto
Dezert

XI.
Sýrová polévka
Špagety Pomodoro
Závin

 
 

DOPORUČUJEME
Menu D

VII.
Polévka bramboračka
Pečená kachna, knedlík, zelí
Palačinka s ovocem

DOPORUČUJEME
Menu E

XII.
Hovězí vývar s nudlemi
Hovězí angus steak, pečené brambory
Horké maliny se zmrzlinou

 
 

Dezert dle Vašeho upřesnění:

1. Tvarožník
2. Palačinka s ovocem a šlehačkou
3. Jablkový závin
4. Domácí koláčky


 

Restaurace Maštal, logo